Despre Axelsoft

Noi, cei din echipa Axel Soft IT Group, suntem implicați activ în selectarea și distribuirea celor mai eficiente soluții de securitate informatică, încă din 2002.
În cei peste 11 ani am dezvoltat o rețea de distribuție extinsă la nivel național, ce are la bază parteneriate internaționale durabile. Deținem un portofoliu extins de soluții de securitate IT, care se completează reciproc pentru a garanta clienților un mediul de business sigur, indiferent de dimensiunile și domeniul de activitate al afacerii acestora. Funcționam și respectăm proceduri precise, acest lucru fiind certificat de organizații internaționale de profil.


Întreaga experiența câștigată alături de partenerii externi și interni, precum și calificările și certificările membrilor echipei Axel Soft IT Group sunt îndreptate catre depășirea așteptărilor clienților nostrii, actuali și potentiali, aflați permanent în căutarea celor mai eficiente soluții de securitate informatică care să le garanteze continuitatea business-ului prin protejarea infrastucturii și a fluxurilor de date critice în față atacurilor si furturilor informatice sau  a dezastrelor informatice. Oferim de aceea suport tehnic permanent, 24/7,  clienților soluțiilor distribuite.


Sediul companiei este în București iar reprezentarea în teritoriu este facută prin intermediul rețelei extinse de parteneri naționali, care alături de noi sunt pregătiți să aducă mai aproape de clienți, să ofere, asiste și implementeze cele mai eficiente servicii și soluții dedicate securizării infrastructurilor IT.

Copyright © 2017 Axel Soft IT Group