Noutati

ESET a lansat versiunea beta a ESET® 6 Mail Security pentru Microsoft Exchange

ESET, un pionier la nivel mondial în securitatea IT vreme de peste două decenii, a anunțat disponibilitatea pentru testarea beta a soluției ESET Mail Security 6 pentru Microsoft Exchange Server, ce dispune de o nouă interfață de utilizator și oferă nivele suplimentare de protecție.


"ESET Mail Security 6 pentru Microsoft Exchange Server este un gardian al continuității business-ului,  având în vedere rolul pe care îl îndeplinesc astăzi hub-urile de corespondență electronică în organizații", spune Jan Balaz, Product Manager la ESET. "Combinația maximă de protecție malware a serverelor, filtrare a mesajelor spam și scanare amănunțită a e-mail-urilor simplifică fluxurile de comunicare ale companiei prin minimizarea efectelor adverse ale mesajelor nesolicitate asupra productivității de zi cu zi, protejând totodată complet acest canal de comunicație, extrem de ușor de atacat la un nivel targetat."


Printre beneficiile notabile ale ESET Mail Security pentru Microsoft Exchange Server 6 Beta se numără:


Prioritizare la nivel de servicii - Oferă o mai mare flexibilitate atunci cand se realizează hot fix-urile problemelor legate de migrarea produselor de server și  de evoluțiile către versiuni noi dezvoltate.

Nivele suplimentare de protecție -  Sunt adăugate noi module: Scanner Avansat de Memorie, Exploit Blocker și Anti-Phishing. Puteți afla mai multe despre aceste tehnologii pe pagina de Tehnologii ESET.

ESET LiveGrid® - Scade timpii de reacție în fața valurilor de infectare la doar câteva câteva minute, chiar și fără aportul adus de actualizările periodice de semnături.

Modalitate de funcționare server-oriented - Toate jurnalele relevante care ajuta la analizarea activității serverului și care sunt cruciale pentru depanarea problemelor sunt acum la un click distanță de fereastra principală.


Dacă doriți să luați parte la etapa de evaluare în regim beta a ESET Mail Security pentru Microsoft Exchange, vă rugăm să se alăturați programului ESET Beta de la adresa https://eset.centercode.com.

 

 

Copyright © 2017 Axel Soft IT Group