Noutati

ESET a primit cel mai mare scor în testul de performanță AV-Comparatives

Rezultatele testelor AV Comparatives prezintă soluția ESET drept agilă, ea oferind cel mai mic impact asupra performanței sistemului.

ESET®, pionier la nivel mondial în protecția proactivă oferită PC-urilor vreme de peste două decenii, anunță scorul premiat obținut de către cea mai recentă versiune ESET Smart Security în testul de performanță AV-Comparatives.


Publicat recent, testul AV-Comparatives a acordat celei mai noi versiuni ESET Smart Security  premiul Advanced+. Detaliile testului arată că ESET a obținut cel mai mare punctaj de performanță, depășind toți concurenții, inclusiv AVG, Avira, Bitdefender, F-Secure, Kaspersky, McAfee, Sophos și Trend Micro.


AV-Comparatives s-a concentrat pe testarea impactului pe care îl are software-ul de securitate asupra performanței sistemului atunci când sunt derulate sarcini specifice, cum ar fi descărcarea, deschiderea, copierea, codarea și arhivarea de fișiere, precum și instalarea și lansarea aplicațiilor.


AV-Comparatives a utilizat atât metode de testare proprii cât și suita PC Mark, un test de performanță recunoscut de industrie. Premiul se acordă pe evaluarea comparativă a rezultatelor globale de impact asupra performanței, folosind setările implicite din Windows 8.1 64-Bit.


"Pe parcursul întregului an ESET a arătat o performanță excelentă în toate testele noastre. Pe lângă  faptul că ESET este o foarte bună soluție de protejare a clientului, a arătat, de asemenea, în cel mai recent test de performanță, că nu are aproape nici un impact asupra vitezei computerului", a declarat Andreas Clementi, CEO la AV-Comparatives.


ESET Smart Security oferă mai multe nivele de protecție pe Internet și păstrează în siguranță identitatea electronică a utilizatorului cu funcțiile Anti-Theft, Personal Firewall și Anti-Phishing. Suita de securitate ESET dispune de noi tehnologii, cum ar fi protecția botnet, care protejează împotriva atacurilor care au drept țintă deturnarea resurselor computerului într-o rețea controlată de la distanță, precum și funcție consolidată Exploit Blocker, ce blochează atacurile concepute special pentru a evita detecția antivirus.


"Suntem foarte mulțumiti de acest premiu", a declarat Ignacio Sbampato, Chief Sales & Marketing Officer la ESET. "Să ofere protecție de excepție împotriva amenințărilor de astăzi este o necesitate absolută pentru orice furnizor de securitate, dar să faci acest lucru cu un impact absolut minim asupra resurselor de sistem este o artă, care - bine implementată - face o mare diferență pentru clienții."


Citește întregul raport AV-Comparatives sau află mai multe despre ESET Smart Security.

 

Copyright © 2017 Axel Soft IT Group